creaXsolution

webdesign

connecting your business to the world

webdesign creaxsolution oostende Belgische kust Betaalbare website ontwerpen

webdesign oostende betaalbare website

webdesign oostende

webdesign creaxsolution oostende Belgische kust Betaalbare website ontwerpen

webdesign oostende betaalbare website

webdesign oostende

welkom op de website van creaXsolution

Contact

creaXsolution staat garant voor uw online succes!

Ik bouw betaalbare, kwalitatieve websites die uw business verhogen en die voldoen aan de wensen van u én uw klanten

creaXsolution

Is een eenmanszaak voor webdesign, website implementatie, webhosting en domeinnaam registratie. Bij creaXsolution staat u als klant voorop. Samen bespreken we uw wensen en eisen, om uiteindelijk tot een schitterend resultaat te komen. Onze werkwijze is planmatig werken, duidelijkheid en er zijn geen kleine lettertjes.

webdesign

Een website is de eerste indruk van uw zaak. creaXsolution bouwt een unieke en hoogwaardige website op maat, afgestemd op uw doelgroep en uw wensen, volledig mobiel toegankelijk, vindbaar via Google en tegen een zeer betaalbare prijs.

uithangbord

Een goede website is dus het uithangbord van je bedrijf!. Een website geeft een eerste indruk van je bedrijf en is een weerspiegeling van je zaak. Wanneer je website er slecht uitziet heb je er beter geen! Potentiële klanten haken af omdat ze geen vertrouwen hebben in je bedrijf of niet de juiste informatie vinden die ze zoeken.

aanpasbaar

Het is van kapitaal belang dat uw site gebruiksvriendelijk is en goed oogt. Helemaal in lijn met het imago van uw zaak. Tevens moet een site leven. Zo is het perfect mogelijk om uw website zelf aan te passen.

Plan van aanpak

Ik hecht veel belang aan het maken van een degelijk plan van aanpak. Een planmatige aanpak zorgt voor overeenstemming van verwachtingen, duidelijke taakomschrijvingen, de juiste voorbereiding en een gestructureerde werkwijze. Bij het opstellen van het plan hou ik rekening met jouw doelen, wensen en huisstijl. Er wordt vastgelegd wie wat precies doet, welke elementen jij zelf regelt en wat ik opneem. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Tone of voice en tone of visual

Het plan van aanpak vormt de debriefing van ons eerste gesprek met jou. Tijdens ons eerste gesprek hebben we je doelgroep uitgebreid geanalyseerd en weten we hoe we hen het best kunnen benaderen. De zogenoemde tone of voice en tone of visual is bepaald en zal over de gehele website worden gebruikt. Zo blijft je boodschap consistent en komt deze goed over bij de doelgroep.

In het plan van aanpak staat het doel van je website centraal. Belangrijke zaken als de sitestructuur, die bij ons altijd zoekmachine vriendelijk is, en de functionaliteiten leggen we vast. Het is noodzakelijk dat de functionaliteiten voldoen aan de behoeften van jou en je doelgroep. Daarnaast moet je website gebruiksvriendelijk zijn, zodat je bezoekers precies weten waar zij de gewenste informatie kunnen vinden.

creaXsolution biedt een alles in één pakket … vanaf € 350

… direct klaar zonder kleine lettertjes of zonder extra kosten.  Na de realisatie gaat onze service door. Het websitepakket bevat alles wat je nodig heeft. Geen verrassingen, u weet exact wat zal betalen.

Een One-page website? Misschien wel iets voor u!

In het bezit zijn van een website is zo goed als onmisbaar geworden voor een bedrijf. Klanten zoeken namelijk meer en meer online naar producten, services of naar informatie zoals het adres, telefoonnummer of de openingsuren. Voor start-ups en kleine bedrijven kan een website bij de start een grote investering zijn. In dit geval is een one-page-website de beste oplossing.

Met een one-page-website staat alle essentiële informatie op één pagina. Je kunt de gehele website bekijken door naar beneden te scrollen op één pagina. Of je kunt bovenaan klikken op de navigatie-knoppen die je direct naar een bepaald onderdeel van de pagina brengen.

Buiten het feit dat een one-page-website meestal een pak goedkoper is dan een website met multiple pages, heeft het nog een aantal andere voordelen, zoals: gebruiksvriendelijk, snel de nodige informatie, gemakkelijk navigeren, onderhoudsvriendelijk…

Wil jij graag meer informatie over de werking en de ontwikkeling van een one-page-website? Of denk je toch dat een multi-page-website iets voor jou is? creaXsolutin webdesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen op beide manieren.

Duidelijk en transparant in wat u krijgt voor uw geld

Wat krijgt u voor uw geld:

 • Een uniek-creatief ontwerp op maat
 • Responsive design – goede weergave op PC, tablet, smartphone
 • SEO-optimalisatie – zoekrobotvriendelijk
 • WordPress CMS – gebruiksvriendelijke voor aanpassingen van de inhoud
 • Google Maps
 • Contactformulier
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Onbeperkt aantal email adressen, met spam filters
 • Google Analytics
 • SSL –  het verkeer van en naar je website over een veilige, versleutelde HTTPS-verbinding
 • HTTP/2 – het staat aan de basis van een snelle website

 

Extra:

 • De mogelijkheid voor meertalige websites met eenvoudig beheer van de talen.

We zullen u niet in de steek laten zodra uw site is voltooid. We zijn er voor jou!

Prijs:

One-page € 350

Multiple-page reeds vanaf € 350

Nieuw!!

maak een website ter gelegenheid van een huwelijksfeest of de verkoop van een woning… kan reeds vanaf € 250

connecting your business to the world
connecting your business to the world
creaXsolution Oostende - webdesign

creaXsolution webdesign

Alfons Pieterslaan 102 bus 05.04
8400 Oostende

alex@creaxsolution.be
+32 493 52 23 04
btw nr be 830 187 762

creaxsolution

Aarzel niet om contact op te nemen

Indien u graag meer informatie had gewenst om een website te laten maken, neem dan zeker contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend informatie