Full service webdesign & webdevelopment

Over mij

Welkom op mijn website. Mijn naam is Alex Crevits, ik ben al meerdere jaren actief in het ontwerpen van websites. 

Ik geloof dat een website niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Daarom werk ik nauw samen met mijn klanten om hun visie en doelstellingen te begrijpen, zodat ik een op maat gemaakte website kan ontwerpen die aansluit bij hun behoeften.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren website-ontwerper? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over mijn diensten en hoe ik u kan helpen uw online aanwezigheid te verbeteren.

Vaardigheden

Kernwaarden

Een professionele website is onmisbaar voor elke onderneming in deze digitale tijd. Het is belangrijk om een website te hebben die er goed uitziet, goed functioneert en aansluit bij de wensen van je doelgroep. Bij het maken en onderhouden van zo’n website is de service van groot belang. Met unieke maatwerk garanderen wij een website die volledig aansluit op de wensen van mijn klanten. Bovendien is het belangrijk dat een website-responsief is, zodat elk apparaat goed kan worden bekeken. Daarnaast staan wij altijd klaar voor ondersteuning, zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van een goed functionerende website.

Ondernemend

Betrokken zijn. Oog hebben voor detail en gaan voor duurzame relaties.

Creatief

Een website moet een beleving zijn, de wow factor bevatten. Een prachtig design en toegankelijk op elk apparaat. Ik denk graag met u mee en kom ook echt met oplossingen. Niet alleen tijdens de ontwikkeling maar ook daarna.

Gepassioneerd

Liefde voor het vak, dat draag ik met trots uit. Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen zorgt ervoor dat ik kan bijdragen aan het professionaliseren van mijn klanten.

Resultaatgericht

Uiteindelijk draait het om rendement, (web)return on investment. Ik maak een website die uw doelgroep bereikt en overtuigt om contact met u op te nemen of uw product af te nemen. Focus op conversie om het maximale uit je website te halen.

Transparant

Ik leg mijn werkzaamheden graag uit in begrijpelijke taal. Transparant werken houdt voor mij in dat ik altijd eerlijk ben over wat en wanneer ik wat doen. U weet zo precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.